Ταπέτα  Nomad από την 3M

Πολλά χρόνια εμπειρίας στους χώρους εισόδων των επαγγελματικών κτιρίων

Σχεδόν 30 χρόνια πρίν, οι επιστήμονες της 3M δημιούργησαν ενα προϊον, για να προστατεύει τις εισόδους των επαγγελματικών κτιρίων απο την βρωμιά. Ετσι γεννήθηκε το πρώτο ταπέτο Nomad κατασκευασμένο απο καμπυλωτό πλέγμα βινυλίου. Η 3M με την πάροδο του χρόνου, διεύρηνε τη σειρά των προιόντων Nomad και σήμερα χάρη στην συνεχή καινοτομία και εξειδίκευση, διαθέτει μια πλήρη σειρά απο ταπέτα κατάλληλα για όλες τις χρήσεις για τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους των κτιρίων. Επειδή η μοντέρνα αρχιτεκτονική απαιτεί νέες σχεδιαστικές προτάσεις τα προίόντα Nomad, διατίθενται τώρα σε νέα ανανεωμένα σχέδια και μοντέρνα χρώματα.

 

Τρείς σειρές προϊόντων απαντούν σε κάθε ανάγκη σας

Ταπέτα Nomad Terra

Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα να τρίβουν και να αφαιρούν το χώμα και την κάθε είδους βρωμιά απο τα παπούτσια. Εχουν καλή εφαρμογή στις εσοχές και χάρη στην ανθεκτική ανοιχτή κατασκευή τους αφαιρούν την μεγαλύτερη ποσότητα χώματος που χωρίς αυτά θα έμπαινε στο εσωτερικό του κτιρίου.

 

Ταπέτα Nomad Aqua

Χάρη στην τεχνολογία της διπλής ίνας, τα προιόντα Nomad Aqua, είναι εξειδικευμένα στην συγκράτηση της λεπτής βρωμιάς και της υγρασίας, γιαυτό τοποθετούνται στους εσωτερικούσ χώρους των κτιρίων.

 

Ταπέτα Nomad Optima

Τα προϊόντα της σειράς Nomad Optima είναι ταπέτα βαρέως τύπου κατασκευασμένα με πλαίσια αλουμινίου και τοποθετούνται αποκλειστικά σε εσοχές (σκάματα) των εισόδων κτιρίων με μεγάλη κυκλοφορία.

 

F.A.Q. Download PDF