3M Μεμβράνες Ασφαλείας και Προστασίας

Ασπίδα ασφαλείας

Σύμφωνα με έρευνα της Αστυνομίας της Μεγάλης Βρετανίας όταν συμβεί μια έκρηξη ή θραύση μικρού ή μεγάλου υαλοπίνακα τα σπασμένα γυαλιά προκαλούν τον μεγαλύτερο αριθμό τραυματισμών, τις περισσότερες καταστροφές σε εξοπλισμό και υλικά και απαιτούν μεγάλο χρόνο και έξοδα για να απομακρυνθούν από τον χώρο.
Οι μεμβράνες ασφαλείας και προστασίας 3M™ εφαρμόζονται πάνω σε υαλοπίνακες και τους μετατρέπουν σε υαλοπίνακες ασφαλείας. Αυξάνουν δραστικά την αντοχή τους και είναι απαραίτητο τμήμα ενός ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας. Όταν ένα αντικείμενο πέφτει με δύναμη πάνω στο τζάμι που έχει μεμβράνη, τότε αυτή απορροφά την ενέργεια που παράγεται κατά την πρόσκρουση και περιορίζει την καταστροφή. Ακόμα και σε περίπτωση έκρηξης, η μεμβράνη απορροφά το ωστικό κύμα που δημιουργείται και συγκρατεί το τζάμι στη θέση του.
Οι μεμβράνες ασφαλείας προστατεύουν από τους βανδαλισμούς, που δυστυχώς είναι φαινόμενο που συμβαίνει πλέον πολύ συχνά στην χώρα μας και αποθαρρύνουν τους κλέφτες, καθώς συγκρατούν το σπασμένο τζάμι στη θέση του, κάνοντας έτσι εξαιρετικά δύσκολο και πολύ πιο χρονοβόρο να περάσει κάποιος μέσα από τη μεμβράνη για να καταστρέψει να κάψει και να κλέψει.


Γιατί 3M™ Scotchshield™

Η 3M™ είναι πρωτοπόρος στις μεμβράνες υαλοπινάκων, με εμπειρία 50 σχεδόν ετών. Οι μεμβράνες της σειράς 3M Scotchshield™ULTRA , με πατενταρισμένη τεχνολογία πoλυστρωματικού πολυεστέρα ξεπερνούν σε απόδοση οποιοδήποτε άλλο προϊόν της κατηγορίας, επιτυγχάνοντας σύμφωνα με τις δοκιμές μεγάλων ανεξάρτητων εργαστηρίων σε Ευρώπη και Αμερική τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε περίπτωση έκρηξης. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγονται και προδιαγράφονται σε όλο τον κόσμο από κυβερνητικές οργανώσεις, τράπεζες, πρεσβείες, διεθνείς οργανισμούς, ξενοδοχεία και εμπορικά κέντρα.

Προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων

Υπάρχουν μεμβράνες εντελώς διαφανείς που δεν αλλοιώνουν την ορατότητα από τον εσωτερικό χώρο στο περιβάλλον και αντίστροφα. Υπάρχουν και μεμβράνες που αποτελούν συνδυασμό μεμβράνης ασφαλείας και προστασίας και αντηλιακής μεμβράνης σε ένα προιόν.

 

 

Προστασία από τραυματισμό

Εάν ένα τζάμι σπάσει από σεισμό, έκρηξη ή ατύχημα, οι μεμβράνες ασφαλείας συγκρατούν πάνω τους τα θραύσματα και δεν αφήνουν το τζάμι να καταρρεύσει ή να εκσφενδονιστούν σπασμένα γυαλιά. Έτσι, προστατεύουν από τραυματισμό οποιονδήποτε βρίσκεται κοντά στα τζάμια.

Πανίσχυρο φίλτρο UV ακτινοβολίας

Εκτός από τις μοναδικές ιδιότητες ασφαλείας που διαθέτουν, προσφέρουν και πλήρη προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες UV που είναι η βασική αιτία του ξεθωριάσματος του χρώματος στα έπιπλα, τα υφάσματα και τις συσκευές, ενώ αποδεδειγμένα η παρατεταμένη έκθεση του δέρματος σε αυτές προκαλεί δερματικές αλλοιώσεις που οδηγούν σε καρκίνο του δέρματος.

3M™ Scotchgard Προστατευτικές Μεμβράνες

Οι προστατευτικές  Μεμβράνες  Scotchgard    είναι κατασκευασμένες για να προστατέυουν  τις επιφάνειες και τους υαλοπίνακες απο βανδαλισμούς και καταστροφή. Αυτά τα προιόντα τοποθετούνται εύκολα και καθαρίζονται χωρίς την χρήση βλαβερών χημικών.
Θέλετε να προστατέψετε τα τζάμια σας από εκδορές; Οι μεμβράνες Scotchgard Anti scratch μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και γρήγορα με χαμηλό κόστος δίνοντας λύση στο πρόβλημα σας.
Για την προστασία επιφάνειων απο τα καταστροφικά Grafity οι μεμβράνες Scotchgard  Αntigraphity σας προσφέρουν την ιδανική λύση.

 

 

 

 

 

 

 

Τεχνικές Προδιαγραφές Μεμβρανών Ασφαλείας

Ενημερωτικό Φυλλάδιο Antiscratch

Ενημερωτικό Φυλλάδιο Security Folder

 

   

PHOTO GALLERY 

Επικοινωνία F.A.Q. Download PDF